Lite allmänt om kost och hälsa

Jag har helt och hållet glömt av denna blogg… Men jag tänkte nu som en bra start på 2018 ta tillfället i akt och skriva en liten post.

Vi var på fest häromdagen och träffade några gamla kompisar och deras flickvänner. Det som var intressant var att av gruppen på cirka 10 stycken som var på festen så var det bara vi som tränade och ”tog hand” om oss och våra kroppar på ett bra sätt. Detta är i och för sig inte någon ovanlighet, utan det är ganska ofta så att vi är ensamma om att träna och äta bra. Viss har vi ett par bekanta från gymmet son även de äter så som vi och tränar som vi gör, men av våra gamla kompisar så är det bara vi.

Våra flickvänner är inte så mycket för att träna de heller, så bland deras kompisar hittar vi inte heller några personer som vi kan dra med oss till gymmet. De är dock väldigt intresserade av kost och hälsa, men just träning är de ganska chill med. Det är mest snabba promenader, löpning, yoga och sånt de håller på med, så det är ju ganska olikt den träning som vi håller på med.

Nu ska vi snacka lite allmänt om just kost och hälsa, för det är något som är ganska lätt att ändra på om man vill ha ett bättre liv, så häng med oss nu!

Vad ska man käka?

Här är det nästan lättare att ställa frågan gällande vad man inte ska äta, om man vill få ett snabbt och bra svar. Vad ska man då inte äta? Allt det där som du innerst inne vet är dåligt för dig! Vi vet alla att pommes, bea, chips, godis, wienerbröd och sånt gör kroppen ledsen, men detta till trots så är det många som äter det i alla fall.

Vi dömer inte någon, men är det så att du vill få fart på kroppen och om du vill gå ner i vikt eller må bättre så är det just att ta bort allt skräp från menyn som gäller.