Vårt hemmagym har fått nya besökare!

Från början var det ju tänkt att vårt hemmagym skulle vara just för oss, men nu har det visat sig att några av Alex grannar vill vara med på ett hörn. Då det är så att Alex och hans tjej börjar hänga med lite folk som bor i grannskapet så har de också hittat nya bekanta som har lite andra intressen än de personer som ingår i vår vanliga vänskapskrets. Som tur var så var några av dem väldigt intresserade av träning, så nu har vi lite nya ansikten i gymmet!

Vi vill såklart inte att det ska bli helt packat med folk då det så att säga tar bort hela idén med att träna lite i lugn och ro, men det är kul att det börjar dyka upp lite nya ansikten! Att ha ett hemmagym är ju också väldigt dyrt när det kommer till inköp av utrustning, så med fler personer involverade så kommer vi att kunna köpa ny utrustning snabbare!

Vanligt häng också

Vi hänger såklart inte bara på gymmet, utan det är så att vi ofta åker dit och har middagar och fester tillsammans med Alex, hans tjej och deras grannar. Det är verkligen kul att utöka sin bekantskapskrets såhär och även om du kanske inte kommer att ha just ett hemmagym tillsammans med dina nya grannar så har vi ett tips att ge er och det är att vara mer öppen och plocka in nytt blod i bekantskapskretsen!

Vi här uppe i Sverige är ju kända för att stänga och låsa våra dörrar snarare än att öppna upp dem på vid gavel, men det är definitivt värt det om man bara vågar! Vårt tips är därför att öppna upp dörren och se efter vad för nya, spännande och trevliga vänner ni kan hitta!